MY UNPRIVACY BLOGGER
Big Boss

Annyeong fellas. I'm Hathirah. The owner of this blog. Me,sweet twoteen. Please be nice! love you! orang sedang skodeng blog hathirah!

Undiary Biodata Tutorial

Leave Surat Cinta Disini



klik sini untuk sewa tapak
Freebies: Ganti Gambar Burung Twitter Dengan Icon Comel


Assalamualaikum   




                            maap ye kalau tibe2 korang klik tgk tajok laen >.< hahaha.. nak buat tutorial tapi codenye tak dpt support.. so just bole kasi freebies je..  ramai cakap aku rajin buat tutorial.. hahaha.. kalau time mood aku baek to, memang aku akan buat tutorial.. kalau da bz to, susah sikit nak update r.. mood aku ni pelangi.. meriah gitu! kali ni aku nak share ngn korang something! ni  nak tambah lagi comel tak dkd blog korg? kite buat twitter burung terbang tapi2! ade laen design selain burung tau.. menarikkan? try r..




anda bole pilih design yang mane sesuai untuk blog anda: 







http://2.bp.blogspot.com/-rjO5xtFwMGA/TfzkdSSP9oI/AAAAAAAAAKQ/9JZ2G9pEAyI/s1600/birdsprite1.png












http://1.bp.blogspot.com/-ZbzawtvPXfo/TfzjE1-Lv9I/AAAAAAAAAKI/sS38BJrR7sE/s1600/birdsprite3.png














http://2.bp.blogspot.com/-UyG3QG0Ptdg/TfzkuaWp-9I/AAAAAAAAAKU/LFUKfFR7rJI/s1600/birdsprite2.png













http://3.bp.blogspot.com/-1dGo5Y_qH3g/Tkq6eVlW5XI/AAAAAAAAAKY/HNy-cLcFGgc/s1600/StarScream.png











https//lh6.googleusercontent.com/-FPaxJ9tqw5s/Tv8FNwjXEoI/AAAAAAAAAsM/Dl63KLaang/s800/Drakula.png



note:  maap ye.. ingat nak kasi code twitter tapi codenye tak support my blog.. so terpakse r kasi freebies je.. kalau nak code twitter yg terbang to korang bole search dkd google r.. kalau ade pape masalah bole pm dkd fb aku.. facebook


Older Post | Newer Post